Toekomstburger worden

Ook als je geen (toekomstige) boer bent kan je lid worden en deelnemen aan de beweging van toekomstboeren. De landbouw van de toekomst stelt immers niet alleen het welzijn van boeren, maar ook die van burgers en de natuur voorop. Samen bouwen we aan een duurzaam en rechtvaardig voedselsysteem. Doe mee en wordt toekomstburger!

Toekomstboeren voor jou:

  • Ontvang de nieuwe bundels over inspirerende initiatieven van boeren en burgers thuisgestuurd
  • Maak kennis met andere burger en boerleden op onze boerenvuren en andere uitwisselingen
  • Leer tijdens onze excursies, trainingen en conferenties over vooraanstaande concepten en praktijken op het gebied van no-dig, kleinschalige machines, solidaire markten, eigen opkweek, etc.
  • Neem deel aan een van onze kerngroepen: commons, werkplaats agroecologie, land, voedselbossen/agroforetry, agroecologisch veehouden en ambachtelijke verwerking, dekolonisatie en (internationale) bewegingsopbouw.
  • Plaats een oproep aan boeren op een van onze landmarkten
  • Ondersteun de (internationale) belangenbehartiging van kleinschalige boeren en agroecologische landbouw.

Als burgerlid heb je toegang tot dezelfde activiteiten als boerenleden van Toekomsboeren. Ook krijg je de speciale ledenprijs voor deze activiteiten. Je hebt alleen geen stemrecht op de ALV. Als welkomst geschenk krijg je een van onze bundels thuisgestuurd!  Om een idee te krijgen van de activiteiten van Toekomstboeren scrol op onze website of bekijk dit jaaroverzicht. Om toekomstburger te worden klik je hier.

Menu