Overname biologische multifuncionele boerderij in Modenese Apennijnen

Fattoria La Fonte, een duurzame en biologische boerderij in de Modenese Apennijnen, Italie, zoekt jonge mensen die de agrarische activiteit over willen nemen; wij denken dat de activiteit buitengewoon geschikt is voor bijvoorbeeld 2 jonge families, stellen, of meerdere mensen die in co-management de uitdaging aan willen gaan.
La Fonte bestaat sinds 2016, dankzij het initiatief van Paolo en Berbera en heeft een groot potentieel; stal van bijna 500 m2 met meer dan honderd geiten, kaasmakerij, kippenhokken, goed onderhouden velden voor aardappel- en andere productie en nog veel meer voor de productie van biologische producten van uitstekende kwaliteit; in totaal bestaat het bedrijf uit 18 hectare.
Het onderzoek is gericht op jonge mensen die de inspiratie, de wil en de vastberadenheid hebben om hoofdrolspelers te zijn in hun eigen leven en bedrijf in een gezonde, niet-verontreinigde omgeving, omringd door de natuur (900 meter boven zeeniveau, op een steenworp afstand van berg Cimone);
Geïnteresseerden kunnen hun CV sturen naar: info@fattorialafonte.it;
Voor meer informatie aarzel niet om contact met ons op te nemen op 0039 335 13 68 294. Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft.
La Fonte
Via Monteforte 1690
41055 Montese (MO)