Plek voor aanstormende ondernemers

Van Agtmaal (walnootolieproducent) en haar partners willen jonge aanstormende ondernemers de kans geven te leren en zo mogelijk in te stappen. Zij zoekt mensen die naast ambitieus ook communicatief vaardig zijn in verband met acquisite en creatief kunnen denken in het kader van productontwikkeling of dat op zijn minst willen leren.

Zoek je een stageplaats of een leerplek om je in te werken in de genoemde materie, heb je aspiraties om jezelf te ontplooien in de biologische verwerking van noten, treedt dan in contact met ons.

Contactpersoon; Yvonne van Hopstaken van “Eet wat bij je past”  tel 06-40614075
www.van-agtmaal.com

Wat is van Agtmaal?
Van Agtmaal is een ecologsich opererende onderneming die Nederlandse en Vlaamse walnoten verwerkt tot o.a. een regionale walnootolie (sinds 2012).

·         Kwaliteit van het product: De walnoot is bewezen ‘goed voor de gezondheid’. De EU nam in 2013 de walnoot op in de zgn. lijst met gezondheidsclaims.

·         Kwaliteit van de onderneming: Duurzaam ondernemen. Alle afvalstoffen (notendoppen, perskoeken e.d.) worden (her-)gebruikt voor andere producten/processen.

·         Kwaliteit van reputatie: Van Agtmaal won in 2014 de Innovatieprijs tijdens de Folie Culinaire, een Horecabeurs voor het topsegment.