*Succesvol* Tuinder gevonden voor de Eemlandhoeve in Bunschoten

**De Eemlandhoeve zocht een
Ondernemende, creatieve en communicatieve tuinder

“Op ons multifunctioneel boerenbedrijf met vleesvee, zorg, educatie en vergaderfaciliteiten is plek voor een tuinder. Wij zoeken een zelfstandig persoon die allereerst overheerlijke groente wil leveren aan onze congreskeuken en daarnaast zijn eigen verkoopkanalen en klantenbestand wil opbouwen.
De wens ligt hier om de tuin uit te breiden met een bloemenpluktuin. Bij voorkeur kan je ook de kruidentuin en kersenboomgaard in productie nemen. We hebben zelf een kleine paddenstoelen teelt tak en zijn geïnteresseerd in permacultuur en voedselbossen.
Er is plek voor iemand die het leuk vindt om te vertellen over de tuin en eventueel ook rondleidingen en workshops kan verzorgen. Het is een pré als je graag met vrijwilligers en zorgcliënten werkt.
Op 3 ha ecologisch beheerd erf is op dit moment 1500 m2 in gebruik als moestuin. Dit is in overleg uit te breiden. Op dit moment beheren we de tuin met een club vrijwilligers. Mocht je interesse hebben, dan gaan we graag in gesprek met je.”

Graag je motivatie en gegevens sturen naar Maaike Huijgen: maaikehuijgen@eemlandhoeve.nl

Over de Eemlandhoeve
De missie van de Eemlandhoeve is het verbinden van boer en burger, stad en platteland en Creator en creatie. Daarmee wil de Eemlandhoeve een oaseplek zijn voor mensen, met ruimte voor activiteiten en innovaties.
De Eemlandhoeve wil een voorbeeld zijn om het contact tussen burgers en boeren weer te stimuleren en de herkomst van ons voedsel zichtbaar en herkenbaar te maken. Dit doen we door zorg te dragen voor klimaat en bodem, bodem en bodemdiversiteit, voedselkwaliteit en integriteit, fair & truepricing en het leveren van een goed inhoudelijk rijk stuk eten. Op dit moment ligt de nadruk vooral op de productie en verkoop van biologisch rundvlees, maar we zouden het mooi vinden als de moestuinen daarbij ook een mooie en productieve plek worden.

De Eemlandhoeve ligt centraal midden in het land, langs de A1, op fietsafstand van Amersfoort.

Meer informatie is te vinden op www.eemlandhoeve.nl