Bundels

Sinds 2015 publiceert Toekomstboeren bundels van inspirerende initiatieven in agro-ecologie en voedselsoevereiniteit. De bundels zijn thematisch en bestaan uit verhalen verhalen uit het veld. Deze worden afgewisseld door pittige opinies, geestige columns en toegangkelijke overzichten.

permacultuur

Bundel: Permacultuur en Voedselbossen. (Toekomstboeren, 2015). De eerste uit een reeks bundels van inspirerende initiatieven in agro-ecologie en voedselsoevereiniteit. –Uitverkocht–

Land bundel titelpaginaBundel: Land – Ruimte voor nieuwe boeren. (Toekomstboeren en BD-vereniging, 2016). Succes-verhalen van veerkrachtige ondernemers die geen grond erven van hun ouders en tóch startten in de landbouw.

Bundel: Nieuwe Markten – Delen in de voedselketen. (Toekomstboeren, 2018).
In dit boekje worden tal van innovatieve bedrijven uitgelicht. Bomvol informatie en inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in diverse landbouw en voedselsystemen.

 

Bundel: Land voor Agro-Ecologie – Op weg naar zeggenschap voor boeren en burgers. (Toekomstboeren, 2021). Een prachtige publicatie over problemen waar boeren tegenaan lopen met land en oplossingen waar ze mee bezig zijn op het gebied van pacht, commons en agro-ecologie.

 

Bestel de bundels via dit formulier
1 bundel: €7,50 (€5,- voor leden van Toekomstboeren)
2 bundels: €12,50 (€10,- voor leden van Toekomstboeren)
Vanaf 3 bundels of meer: €5,- per stuk

 

Handboek: Your land, my land, our land: Grassroots strategies to preserve farmland and access to land for peasant farming and agroecology. Bijdrage Toekomstboeren aan hoofdstuk 6. Nyeleni, 2020.

Processrapport: Grond op een Weegschaal: Op weg naar eigenaarschap van grond. Door WEEG, Economy Transformers, Toekomstboeren en anderen, 2020.

Blijf in de toekomst gemakkelijk op de hoogte over onze publicaties door je aan te melden voor de nieuwsbrief of door lid te worden.

:

Menu