Regeneratieve tuinbouw-ondernemer gezocht

Ben jij die ondernemende boer(in) die de uitdaging zoekt van regeneratieve land-/tuinbouw op een stuk grond van 4,5 – 6 ha in de buurt van Nijmegen? Sta jij te springen om je eigen bedrijf op te zetten en zoek je daarin juist de verbinding met een leefgemeenschap en betrokken ondernemers? Wil je vanuit je hart en eigen talent meebouwen aan een wereld waarin winstbejag plaats maakt voor natuurlijke groeikracht, co-creatie en waardebehoud?
Wij zijn een bevlogen groep die wil samenleven en – werken met de focus op menselijke economie, gezondheid en zorg voor elkaar en voor de omgeving.
Als medebewoner en -initiatiefnemer pak jij het deel agrarische bedrijvigheid van onze gemeenschap op, maak je je eigen bedrijfs- en teeltplannen en betrek je mensen uit de omgeving bij jouw bedrijf als actieve participanten en/of enthousiaste klanten. De locatie biedt ruimte voor verkoop en voedselverwerking.
Interesse? Kom kennismaken! Stuur een mailtje naar post@vlierhoven.nl of bel Peter: ‭(06) 33 73 12 52. Meer informatie: www.vlierhoven.nl