Rondzwervende toekomstboeren zoeken tijdelijke woonruimte

Sarah (35) en Ilse (29) hebben de afgelopen drie jaar veel geleerd over circulaire en regeneratieve landbouw door middel van Workaway (wonen en werken op het project) en zoeken nu een woonplek.

“Komend jaar willen we graag een heel (teelt)seizoen op 1 plek meewerken om zo van alle hapjes kennis die we hebben één geheel te kunnen maken. We hebben hiervoor de mogelijkheid gekregen om vanaf januari 2021 voor 6 tot 12 maanden als stagiaires aan de slag te gaan bij Veld en Beek (Doorwerth) en De ommuurde tuin (Wageningen). Helaas hebben beide plekken geen woonruimte voor ons en zijn we dus hard op zoek naar een plekje. We hebben niet veel nodig, een wintervriendelijke kamer met toegang tot gedeelde of eigen keuken en badkamer is voldoende. We kunnen een kleine huur betalen of op het land meehelpen, dieren verzorgen, rond het huis helpen enzovoorts als vergoeding. Ken je iemand of heb je zelf een kamer over, dan horen we dat graag!

De rest van de week willen we graag actief meedoen met groepen als de Boerengroep, de Nieuwe boerenfamilie, Slow Food Nederland, buurt initiatieven die door middel van voedsel verbinden etcetera. Tips voor interessante (sociale) projecten in de omgeving van Wageningen zijn ook welkom.

Wil je meer over ons weten, email dan alsjeblieft naar:
iegoedhart@hotmail.com

En als we vanaf november 2020 al ergens kunnen wonen zou dat ook geweldig zijn.
Alvast enorm bedankt!

Sarah en Ilse”