Stadsboer zoekt grond bij Utrecht

Mijn naam is Bas en mijn wens is om als stadsboer te werken met eventueel een CSA verdienmodel. Helaas is grond voor dit doel nabij mijn woonplaats lastig te verkrijgen.
Aan de zuid- of westkant van Utrecht (Leidsche Rijn, regio Woerden, Montfoort en IJsselstein en alles er tussenin) zoek ik daarom een stuk grond van ongeveer 2000 m2 tot 1 hectare. Beschikbaar voor langdurige pacht of koop. Een eventuele samenwerking om groenten en fruit te verbouwen zou ook een optie zijn.

Mijn achtergrond is kok en docent (richting horeca). Daarnaast heb ik al een aantal jaren een moestuin waar ik enorm veel plezier van heb en voldoening van krijg. Ik zou graag mijn tijd nog meer verdelen tussen mijn huidige werk en mijn hobby als (moestuin)boer. Daarnaast zou ik mijn leerlingen meer in verbinding willen stellen met de aarde waarin ons voedsel groeit. Zij bepalen deels hoe we in de toekomst gaan eten in de horeca en dus ook hoe het geteeld gaat worden.

Wie heeft grond en wil in contact komen met een enthousiaste en creatieve ondernemende docent-kok-moestuinboer, die grond wil veranderen in een eetbare natuurvriendelijke oase die bij kan dragen aan een verandering hoe onze jeugd gaat eten en telen?!

Stuur je reactie naar Bas door te mailen naar:

baskeiman@hotmail.com