Stagevacature Onze Groenteboer

Hoi! Wij zijn op zoek naar 2 stagiaires die ons komen helpen met wieden, zaaien, oogsten, composteren, kruidenthee maken, vijver aanleggen, en nog veel meer in onze regeneratieve tuinderij aan de rand van Amsterdam. We geloven dat samen leren en doen tot geweldige resultaten kunnen leiden en dat naast hard werken een welverdiende vrijmibo ook belangrijk is! 

Je draait mee met het hele proces en krijgt veel ruimte om mee te denken met de toekomst van de tuin. Je leert alle aspecten van een regeneratieve no-dig tuin, van het opbouwen van je eigen CSA-tuin tot het ontwikkelen van een teeltplan. Je wordt medeverantwoordelijk voor het telen van groenten, kruiden en fruit en leert van zaaien tot uitplanten en van oogsten tot het inpakken van de pakketten. Je helpt ook met rondleidingen, kookworkshops en andere events op de tuin. Je werkt samen met andere stagiaires en vrijwilligers en wordt onderdeel van een dynamisch tuinteam. 

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, denkt in oplossingen en meehelpt met het bedenken van natuurlijke oplossingen. ‘Doen’ staat bij ons centraal. Wat oog voor klussen is mooi meegenomen. We zoeken iemand die ons voor minimaal 2 dagen in de week komt helpen voor dit jaar (2023) en volgend jaar (2024). Alleen in december en januari wordt er niet op de tuin gewerkt. 

Zie jij jezelf al onderdeel zijn van ons tuinteam? Of heb je nog een paar vragen? Bel of mail ons, of kom een keer langs. Hopelijk tot snel!

Anna – 0612547222 – anna@onzegroenteboer.nl
Nigtevechtseweg 37 in Vreeland
onzegroenteboer.nl
Instagram: @onzegroenteboer