Stagevacature regeneratieve groenteboer bij Onze Groenteboer

Start: 1 maart/1 april 2024
Aantal uur: 16 uur per week

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die ons komt helpen met zaaien, uitplanten, oogsten, composteren, en nog veel meer in onze regeneratieve tuinderij aan de rand van Amsterdam. We geloven dat samen leren en doen tot geweldige resultaten kunnen leiden en dat naast hard werken een welverdiende vrijmibo ook belangrijk is.

Je draait mee met het hele proces en krijgt veel ruimte om mee te denken met de toekomst van de tuin. Je leert alle aspecten van een regeneratieve no-dig tuin, van het opbouwen van je eigen CSA-tuin tot het ontwikkelen van een teeltplan. Je wordt medeverantwoordelijk voor het telen van groenten, kruiden en fruit en leert van zaaien tot uitplanten en van oogsten tot het inpakken van de pakketten. Je helpt eventueel ook met andere events op de tuin en wordt onderdeel van een dynamisch tuinteam.

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, denkt in oplossingen en meehelpt met het bedenken van natuurlijke oplossingen. ‘Doen’ staat bij ons centraal. Wat oog voor klussen is mooi meegenomen. We zoeken iemand die ons voor minimaal 2 dagen in de week komt helpen vanaf maart of april 2024.

We zijn een officieel erkend stageleerbedrijf voor MBO niveau 2. Zie jij jezelf al onderdeel zijn van ons tuinteam? Stuur je motivatie naar anna@onzegroenteboer.nl, dan nemen we zsm contact met je op!

Anna de Vos
0612547222