Stagiaires gezocht voor Moestuin de Haar (groenten- en/of bloementeelt)

Op onze zelfoogsttuin van 1,5 hectare, in het mooie Haarzuilens, telen wij voor ruim 200 oogstaandeelhouders groenten, kruiden en bloemen. Dit doen we volgens de principes van de biologische landbouw, met respect voor de bodem, de natuur, de omgeving, de historie en samen met een grote groep vrijwilligers en een aantal enthousiaste stagiaires.

Vanaf maart hebben we plaats voor nieuwe stagiaires (opleiding: tuinbouw, teelt, Warmonderhof). Ben jij een aanpakker en teamspeler die graag alle facetten van een zelfoogsttuin wil leren kennen? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Je kunt aan de slag in de groenteteelt, de bloementeelt of je kunt kiezen voor een combinatie van beiden.

Tijdens je stage voer je alle dagelijkse werkzaamheden uit op de tuin zoals zaaien, planten, wieden, grondbewerken (waaronder werken met de 2-wieltractor) en oogsten. Daarnaast is er alle ruimte voor je eigen leerproces, persoonlijke initiatieven en je stage-opdrachten. Er zijn 3 tuinders werkzaam bij Moestuin de Haar, ieder met zijn eigen kennis en ervaring, die we graag met je delen, tijdens het werk maar ook in gesprek. We kiezen er bewust voor om te werken met een groep stagiaires; de inbreng van ieders kwaliteiten maakt dat leerprocessen elkaar versterken. Leren van en met elkaar op een fantastische plek: kom ons team versterken!

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Mirjam Schaaij: mirjam@moestuindehaar.nl of 0651356661.
Meer informatie over de tuin vind je op www.moestuindehaar.nl