**Succesvol** Startende kleinschalige groentekweker zoekt hulp **Succesvol**

Hi! Mijn naam is Marjolein en sinds januari 2020 ben ik in het diepe gesprongen door op een halve hectare net boven Vreeland te starten met een ecologische kwekerij in eetbare gewassen. Gangbare groenten, onbekende kruiden, planten en producten, voor particulieren en restaurants, is de opzet en afgelopen jaar heb ik aan de weg getimmerd voor bekendheid bij potentiele klanten. Dit groeit organisch en gestaag. De tuin maakt echter nog geen winst, maar ik geloof er wel in dat dit uiteindelijk mogelijk is met de juiste keuzes. De plek en mijn aanpak hebben veel potentie, maar ik loop er tegenaan dat ik maar alleen ben en er maar een beperkt aantal uren in een dag zitten, voor de tuin en alle goeie ideeën die ik heb 🙂 Daarom zoek ik een enthousiaste persoon, die met mij deze plek, de teelt en potentie naar een hoger plan wil trekken.