*Succesvol* Startende stadsboer heeft grond gevonden

*Succesvol*
Marjolein gaat een halve hectare pachten tussen Amsterdam en Utrecht in, net boven vreeland, op het terrein van boerderij landzicht.

Mijn naam is Marjolein en mijn wens is om als zelfstandige stadsboer te werken met een CSA verdienmodel. Daarvoor is grond nabij of in stedelijk gebied cruciaal, maar lastig te verkrijgen als starter.

In de omgeving van Utrecht zoek ik daarom iemand die (tot) een hectare grond beschikbaar heeft voor pacht of een samenwerking om groenten (en mogelijk fruit) te verbouwen.

Mijn achtergrond is sociale wetenschappen, maar sinds enkel jaren weet ik dat ik veel gelukkiger wordt van de handen uit de mouwen en in de grond. Sindsdien ben ik gemotiveerder dan ooit om dit te verwezenlijken. Door mijn opleidingsniveau heb ik in korte tijd veel geleerd over ecologisch/biologisch kweken en in het afgelopen jaar heb ik veel praktijkervaring opgedaan via mijn huidige baan in een ecologische groentetuin.

Wie heeft grond en wil in contact komen met een gedreven, enthousiaste creatieve natuurliefhebber ondernemer die grond wil veranderen in een eetbare natuurvriendelijke oase?!