6 maart Toekomstboeren strategiedag met ALV, Boerenverhaal en Boerenvuur

We zijn te gast op bd zorgboerderij de Noaberhoeve. Een bijzondere plek waar veel bijzondere landbouw ontwikkelingen worden gedaan of uitgeprobeerd. Er wordt samengewerkt met meerdere ondernemers, de grond is veilig ondergebracht, de boerderij bestaat uit meerdere takken, etc.

Belangrijk deel van deze dag is de strategie sessie voor Toekomstboeren. Met de verschillende werkgroepen werkten we aan onze strategie: wat hebben we tot nu toe gedaan en wat willen we doen en bereiken de komende vijf jaar. Hier is dus al aan gewerkt, en dit is het moment om leden om input te vragen. Wat moet er volgens jou gebeuren? Waar moet Toekomstboeren echt meer aandacht aan besteden? Heb je ideeën over hoe dat zou moeten? Kom naar de strategiedag! Jouw input wordt gewaardeerd. Heb je nog geen heel uitgesproken ideeën maar wil je toch graag meedenken? Wees ook welkom en wees gerust: we werken in werkgroepen, dus er is al enige structuur in de strategieën. 

Wat we gaan doen:
13:00Inloop
met koffie en thee
13:30Strategiesessie
– Presentatie van de werkgroep
– In de aparte werkgroepen werken we verder en verzamelen ideeën van leden
– Plenaire terugkoppeling
15:30Rondleiding over de boerderij 
Door boeren Gerlof en of Marijke van de Noaberhoeve 
16:30ALV vereniging Toekomstboeren
– Toelichting, vragen, en goedkeuring financieel jaarverslag
– Bestuurssamenstelling
– Wijzigingen Huishoudelijk reglement
17:30 Potluck maaltijd en gesprek bij het vuur
19:00Einde

Maandag 6 maart 13 – 19 uur. Noaberhoeve, Pesserweg 4, Echten. Meld je aan via info@toekomstboeren.nl en meld je in deze groep om carpoolen af te stemmen.