Toekomst-bosbouwer gezocht

Geachte allen,

Het is wellicht wat off-topic maar omdat mijn vraag bijdraagt aan een gezond gebruik van het land plaats ik het. Tenslotte is bosbouw ook een vorm van landbouw.

In oostelijk Noord-Brabant staat een bos te koop van ca 8 ha. Het is nu nog een veld maar de koper verplicht zich met de koop er een bos aan te planten en zo natuur te ontwikkelen. Dit bos is bedoeld voor de natuurwaarde met als bijproduct hout dus geen voedselbos.
De verkoop gebeurd op inschrijving. Dat maakt het voor particulieren zoals ik mogelijk mee te doen. De prijs is dan meestal scherper dan via een makelaar. Toch is het bedrag fors. Denk aan een nieuwe dure auto of kleine trekker.
Daarom zoek ik iemand die dit samen met mij wil doen.

Mijn achtergrond is in bos- en natuurbeheer zowel studie als werk. Mijn werk is het helpen van particuliere landeigenaren. Ik heb connecties, kennis en ervaring. Voor de inschrijving hoeven we geen rechtspersoon op te zetten en na aankoop kan het perceel gesplitst worden. Mijn voorkeur gaat uit naar een 1:1 verdeling.

Geïnteresseerden kunnen mailen naar m.c.anderson@protonmail.com. Wacht niet te lang. Komende maand is de veiling al.

Vriendelijke groet
Martin