7 & 8 maart Toekomstboeren Conferentie 2022

Om het begin van het seizoen te vieren organiseren we in maart de Toekomstboeren conferentie! Twee dagen met boerderijbezoeken, uitwisselingen, praktische workshops en inspirerende lezingen. De conferentie vindt plaats op verschillende locaties in de omgeving Nijmegen. Meld je hier aan!

Dinsdag 8 maart is wereld vrouwendag. We openen de conferentie dan ook met leiders van vijf boerenorganisaties. Verder zijn er vele workshops verdeeld over drie ronden. En is er een gezamenlijke lunch en een borrel om gezellig bij te kletsen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Op maandag 7 maart is een (kleiner) voorprogramma, deze is reeds volgeboekt. Mensen die zich al hadden aangemeld kunnen hier meer info vinden.

Praktische info dinsdag 8 maart

De conferentie op 8 maart vindt plaats in de Refter (Rijksstraatweg 37, Ubbergen) een oud klooster in pittoreske Ubbergen. De locatie is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer vanaf CS Nijmegen. Als je met de auto komt: parkeren kan niet op het terrein van de Refter; wel aan de overzijde van de Rijkstraatweg.

Deelname aan de conferentie kost €10 voor leden. Niet leden betalen €35. Kosten zijn inclusief lunch, koffie en thee. Tip: ben je nog geen lid? Ga dan naar onze website en wordt toekomstboer of toekomstburger. Naast korting op de conferentie krijg je gratis een van onze bundels thuisgestuurd. Lid worden kan al vanaf €20.

Overnachten

Wil je op maandag overnachten in de Refter zodat je fris de conferentie in kan? Dat kan. Overnachting is in een chambrette en kost €55 pp. Dit is inclusief een lakenset, een handdoek, koffie/thee maandagavond en ontbijt op dinsdag. Let op: het aantal slaapplekken is beperkt.

Links Toekomstboeren Conferentie 2022

De Toekomstboeren conferentie is mogelijk gemaakt door: