23 maart Toekomstboeren Conferentie 2024

Met Toekomstboeren werken wij in het hart van de agroecologische beweging. Wat is onze opdracht? Hoe kunnen we midden in politieke- en klimaatcrises als agroecologische praktijkmensen de beweging voeden en verstevigen?

De Toekomstboeren conferentie is dit jaar op zaterdag 23 maart op de Eemlandhoeve nabij Amersfoort. Vanaf 9 uur staat de koffie klaar, om 9:30 start de ALV van vereniging Toekomstboeren en om 10:30 start het plenaire programma.

Aanmelden kan hier

Het plenaire programma bestaat uit o.a. een panelgesprek met Roos Saat (Toekomstboeren en actief bij Extinction Rebellion), Wim Moyart (Boerenforum Vlaanderen en la Via Campesina) en Jan Douwe van der Ploeg (auteur boerenlandbouw) en twee workshoprondes boordevol boerenverhalen, praktijk ervaringen, en toffe uitwisselingen. Check hier het hele programma:

Met workshops over o.a. no-dig, agroecologie in de melkveehouderij, duurzame toegang tot land, seed sovereignty, de mobiele werkplaats en meer.

We hopen velen van jullie te verwelkomen! De kaartverkoop is gestart. Voor leden van vereniging Toekomstboeren, Toekomstgenoten en leden van organisaties die onder de Federatie van Agro-ecologische boeren vallen kost de conferentie €15, voor niet-leden €50. Als je alleen de ALV wilt bezoeken kan dat ook zonder kaartje wanneer je lid bent. Lid of genoot worden van Toekomstboeren kan hier vanaf €20 per jaar.

Kinderen welkom! We gaan buiten leuke dingen met ze doen. Er zijn een paar grote kinderen die de taak hebben te kijken of alles goed gaat en zij weten bij welke volwassenen ze terecht kunnen mocht er iets zijn. Dus als je echt heel jonge kinderen meeneemt weet dan dat er geen professionele opvang is, schat zelf even in hoeverre je je kind bij de andere kinderen alleen kan laten. Uiteraard dus ook volledig op je eigen verantwoordelijkheid. Ben je bereid een oppas-shift van een of twee uur te doen? Heel graag! Mail info@toekomstboeren.nl om dit te laten weten, dan delen we je in voor een tijdsblok.

De Toekomstboeren conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door: