Tuinder gezocht voor juli, aug en sept 2024 (Tuin de Es)

Tuin de Es is een biologisch tuinbouw bedrijf met een koude kas (2000m2) en vollegronds (1,8 ha) groenteteelt. We zijn ook een zorgboerderij en hebben een winkel. Sinds 2022 zijn we demobedrijf duurzame landbouw. We hebben een geweldig team en de sfeer is hier goed.
Onze tuinder Rick vraagt deze 3 maanden om een ‘sabbatical’ en de vennoten gunnen hem dit graag. We zijn daarom op zoek naar een groenteteler/tuinder voor de maanden juli, augustus en september 2024, mogelijkheid tot inwerken in juni. 

Taken zijn:
– Uitvoering van het teeltplan;
– Oogsten en klaarzetten van bestellingen;
– Planning / werkverdeling en aansturen van deelnemers en vrijwilligers

Qua mechanisatie hebben we een trekker met treffler eg, zelfstandig rijdende schoffelmachine en 1-assige frees. Salaris betreft schaal 3 van de CAO Sociaal Werk. Tijdelijke huisvesting is mogelijk in een caravan op de tuinderij. Gratis heerlijke warme biologische lunch op basis van onze groente. Je bent een aanpakker en vindt het leuk om samen te werken met ons gezellige team van me(d)ewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Kijk eens op onze site en als je dat bevalt kom dan zeker een keer kennis maken met de mooie tuin en het team. Contact: Bart Pijnenburg: 06-22137239 of Daniëlla de Winter 06-14997706 www.tuindees.nl