Tuinderij De Struintuin zoekt medetuinder / groene entrepreneur

Hoi allemaal,

Ben jij als (moes)tuinder op zoek naar een bestaand initiatief waar je bij kunt aansluiten? Check dan even deze oproep.

De Struintuin is een kleinschalige tuinderij aan de rand van het dorp Harfsen in de Achterhoek, tussen Deventer, Zutphen en Lochem in. Buurtgenoten en recreanten kunnen hier zelf groenten, fruit en bloemen oogsten tijdens het oogstseizoen. We telen op basis van de no dig methode en permacultuur. Ook is er een deel voedselbosrand in wording.

Op dit moment is er één tuinder en er is behoefte aan versterking van het team in de vorm van een zelfstandig ondernemend medetuinder. 

Als tuinder bij de Struintuin verzorg je samen met de huidige tuinder de teelt van groenten en snijbloemen in de moestuin. Op dit moment gaat de afname in de vorm van losse verkoop via zelfoogst, maar daar kunnen desgewenst in overleg andere verdienmodellen aan worden toegevoegd, afhankelijk van jouw wensen en ideeën. 

We zoeken iemand die in staat is zelfstandig te werken en ook goed kan samenwerken. Je opereert als zelfstandig ondernemer en bent verantwoordelijk voor je eigen inkomsten, met de Struintuin als bedding voor je onderneming. Inkomsten uit de groenteteelt delen we uiteraard.

Het aantal uren dat je hieraan besteedt kan dus variëren aan de hand van je plannen. Startdatum is in overleg, zo snel mogelijk.

Word jij blij van dit verhaal en wil jij je droom op deze prachtige plek realiseren? Stuur dan uiterlijk 24 mei 2024 een korte motivatie en je cv naar tuinder Hanna via info@struintuin.com

Ook als je jezelf niet in het profiel herkent maar wel enthousiast bent, reageer gerust. Vragen kun je via ditzelfde mailadres stellen of bel/app naar 06-42128690.