Uitbaterskoppel/huurder, voor actieve zorgboerderij (24u zorg) Zeeland, gezocht, met inwoonmogelijkheid op terrein

De zorgboerderij is opgestart uit ideologie vanuit een zorgsituatie een aantal jaar geleden, van mijn moeder. We wilden een mooie en warme plaats creëren voor mensen op leeftijd die nog een rustige oude dag wensen door te brengen en hiervoor niet willen kiezen voor een WZC. In dit opzet zijn we zeker geslaagd en de huidige bewoners zijn er dan ook met volle tevredenheid.

De huidige situatie is dat de huurder/uitbater andere toekomstplannen heeft (omdat dit project niet te combineren is met hun andere zorgactiviteiten), waardoor we op zoek zijn naar een nieuwe uitbater/huurder zorgboerderij (die dus reeds up and running is). Voorkeur is absoluut een zorgkoppel dat in de woning kan wonen op het terrein, omdat dit uiteraard permanentie en zorg in sterke mate kan ondersteunen.

Wie ons een huurder/uitbater kan bezorgen, zal na ondertekenen van huurcontract, ons een factuur mogen sturen voor deze bemiddeling. Voor ons is immers de continuïteit van de uitbating primordiaal.

Dus bij deze vragen we u graag om in uw netwerk te kijken of daar mogelijk partijen zijn voor wie het uitbaten van een bestaande zorgboerderij een levensdroom is.

Op de website kan u video’s vinden van buiten en van interieur.

De huidige werking kan dus integraal worden overgenomen van de huidige uitbater.

info@de-markies-biervliet.nl