Vacature all-round medewerker melkveebedrijf

Eytemaheert is een innovatief en uniek melkveebedrijf in de Kop van Drenthe, met volledig grasgevoerde Groninger Blaarkop koeien. Op het bedrijf worden ca. 70 koeien gemolken (zeer binnenkort middels een melkrobot) en met 180 hectare land (deels huiskavel, deels nabijgelegen natuurgronden) is het landwerk een belangrijk onderdeel van het bedrijf en de werkzaamheden. Eytemaheert richt zich specifiek op het herstel en behoud van biodiversiteit, bodemgezondheid en werken in balans met de natuur. Eytemaheert werkt samen met Wageningen University and Research om natuurinclusieve kringlooplandbouw integraal te onderzoeken. De producten afkomstig van het bedrijf (vlees en kaas/zuivel) worden verkocht via de korte keten.

Wij zoeken: Een enthousiaste en energieke medewerker met ervaring met alle voorkomende werkzaamheden op een veelzijdig melkveebedrijf (melken, veeverzorging, weiden, onderhoud etc.). Je bent goed in staat om zelfstandig te werken, maar ook in een team kun je goed functioneren. Je hebt affiniteit met duurzame landbouw en je bent bereid je daarin verder te ontwikkelen, met een lerende mentaliteit. Je neemt initiatief en je stelt je flexibel op. Ervaring met robotmelken is een pré. Je bent beschikbaar voor een dienstverband van minstens 36 uur en je bent bereid om ook in de weekenden te werken.

Functie-eisen:
• Kennis en ervaring in alle voorkomende werkzaamheden in de melkveehouderij
• Kennis en ervaring in het onderhoud en de techniek (machines, trekkers etc.)
• Affiniteit met duurzame veehouderij
• Affiniteit met bodemgezondheid en biodiversiteit
• Affiniteit met verbreding (zelfzuivelen, onderzoek/educatie)
• Rijbewijs B en eigen vervoer
• Trekkerrijbewijs

Wij bieden: Een uitdagende en veelzijdige baan in een jong, innovatief en duurzaam melkveebedrijf met veel ruimte om je volop te ontwikkelen. Passende arbeidvoorwaarden conform CAO Dierhouderij. Interesse? Reageer dan vóór 20 april via een email met daarin een korte motivatie en je cv. Heb je vragen over de vacature? Bel dan 06-21824868

jessica@eytemaheert.nl