Vacature Hoofdtuinder De Groenteboerin, Hoeve Biesland Delfgauw

HOOFD TUINDER
32 uur per week
4 dagen in de week
08.00 – 16.30 uur

Hoeve Biesland zoekt een tuinder die het stokje kan overnemen onze groenteboerin Rowena (zij start haar eigen boerderij in oost Nederland). Ben jij die zelfredzame tuinder die graag de handen uit de mouwen steekt, blij wordt van mooie groenten, tof vindt om onderdeel uit te maken van een veelzijdige biologische zorboerderij en zin heeft een sociaal dynamische tuin te leiden, laat dan van je horen.

Jij bent als hoofd tuinder verantwoordelijk voor bijna alles op de tuin, van teelt, de planning tot aansturen van vrijwilligers en medewerkers. Je maakt deel uit van een groter team waarmee je de verkoop en marketing en communicatie doet. Hoeve Biesland heeft naast een groentetuin een slagerij, bakkerij, zuivelfabriek, winkel en zorgtak.

De groenteboerin is een zorgtuinderij waar we per dag gemiddeld met 10 hulpboeren/vrijwilligers aan de slag gaan. Hulpboeren zijn onze collega’s van de zorgboerderij. De groenten die wij telen zijn het product van een oergezonde bodem, water en zonlicht. De gewassen krijgen alle tijd, aandacht en voeding die ze nodig hebben alle groenten telen wij biologisch en dat op 0,6 hectare tuin. Wij leveren onze groenten aan onze eigen winkel op Hoeve Biesland, in ons eigen groentepakket (kistje vol smaak) met 500+ leden en aan Lekker Nassuh in Den Haag met 400 leden. Daarnaast is Hoeve Biesland horeca-leverancier en leveren we onze groenten ook direct aan restaurants. Als biologische zorgtuinderij zoeken we voortdurend balans tussen productie én zorg.

Geinteresseerd? Lees op de website de volledige vacature en reageer!
https://hoevebiesland.nl/vacatures/tuinder/