Vacature: Klimaatboer voor het leven bij Bodemzicht

Kijk voor de uitgebreide vacaturetekst op de www.bodemzicht.nl (pop-up pagina)

Gezocht: Klimaatboer voor het leven bij Bodemzicht

De regeneratieve boerderij Bodemzicht is op zoek naar een nieuw kernlid van onze organisatie: een klimaatboer voor het leven! Jij bent het hart van onze boerderij en werkt dagelijks nauw samen met Ricardo Cano Mateo. Inwerkperiode van 6 september tot en met 2 december. Het aantal dagen dat je kan komen inwerken bepalen we in overleg. Vanaf februari 2023 hebben we voor drie of meer dagen werk op de boerderij.

Profiel

Als klimaatboer bij Boerderij Bodemzicht ondersteun je vooral Ricardo met de productie. Dit betekent in de praktijk het telen, bijhouden en oogsten, inpakken en soms ook leveren van groenten, kruiden, fruit, bloemen en eieren. In samenwerking dragen we graag op termijn verantwoordelijkheid voor teeltplan, planning, logistiek en inkoop (deels) aan je over. We zoeken dus iemand die het leuk vindt daarin te groeien of die verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast zullen jaarlijks vier leerling-boeren meedraaien. Deel van het werk is ook het bieden van begeleiding aan hen.

Idealiter wil je meerdere jaren komen werken op Bodemzicht en vind je het leuk de spil te worden van de productie. Kwaliteiten en vaardigheden die daarbij van pas komen zijn dat je fit bent, observeert en aandacht hebt voor details, gestructureerd en georganiseerd werkt, goed kan focussen, gegrond en open en vriendelijk bent. Ook zoeken we iemand die graag werkt in een kleine, dynamische organisatie binnen een hecht team. Werken op het land komt ook met een zeker belichaamd talent (hoewel je veel kunt leren). Een laatste sollicitatieronde zal daarom in de vorm zijn van een meewerkdag.

Wat kunnen we bieden?
– Een bescheiden zzp vergoeding
– En nog veel meer: kijk daarvoor op www.bodemzicht.nl !