Succesvol: huis Sevenaer heeft tuinder gevonden

**Heb jij ervaring als tuinder en ben je op zoek naar een mooie uitdaging?

Landgoed Huis Sevenaer is een historische kasteelboerderij in hartje Zevenaar. Met een boerenbedrijf dat bestaat uit een tuinderij (inclusief oude moestuin) akkerbouw en veeteelt. En dat alles in eigen beheer.
Het boerenbedrijf is een biologisch bedrijf naar het ideaal van de Jonkheer van Nispen van Sevenaer. De jonkheer heeft de zogenaamde geïntegreerde teeltmethode ontwikkeld.
Dit is te omschrijven als donkergroene biologische landbouw met bijzondere aandacht voor de bodem, natuurlijke flora en biodiversiteit in het algemeen.

Huis Sevenaer

De tuinderij omvat ca. 2 ha lichte klei, met mogelijke uitbreiding. Op een ander deel van het Landgoed is een oude moestuin aanwezig, waar momenteel de vrijwilligers onder begeleiding het beheer uitvoeren. De producten worden verkocht aan Restaurant Eet-Lokaal, via groente-abonnementen en in 2019 de weer te starten eigen winkel. Na 2-3 jaar in loondienst is het mogelijk om met het Landgoed een gezamenlijk bedrijf te starten op het gebied van de tuinderij. Ook is het de bedoeling om over enkele jaren een nieuwe locatie te bouwen.
Nadrukkelijk staan wij open voor een tuindersechtpaar, waar beiden in het bedrijf actief zijn.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de volledige beschrijving op: https://www.huissevenaer.com/vacature-ondernemende-tuinders/

Interesse?
Dan nodigen wij jou van harte uit te reageren. Dit kan je doen door een onderbouwde mail te sturen naar: h.degraaf@huissevenaer.com.

Twijfel je of je geschikt bent gezien de breedte van de functie, neem dan contact op en kijken we samen of deze functie bij jou past.**