Vacature projectleider sociaal & ecologisch hoveniersbedrijf – Amersfoort

Heb jij zin om jouw groene ervaring in te zetten voor een maatschappelijke organisatie? Wij zoeken iemand die ons kleine team van hoveniers aanstuurt en klanten adviseert over het vergroenen van hun tuin. 

Land in Zicht is een kleinschalige, groene en sociale onderneming aan de rand van Amersfoort Vathorst. Samen zorgen we ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meedoen in de samenleving. Deelnemers van onze dagbesteding en leerwerktrajecten doen mee in ons hoveniersbedrijf, de tuinderij en binnenkort in het theehuis. 

Groen & Hout is ons hoveniersbedrijf. We verzorgen onderhoud en aanleg van ecologische tuinen. Tuinen met een verhaal. We houden van hergebruik, gebruiken graag inheemse beplanting en werken met de seizoenen mee. Dagelijks gaan onze deelnemers op pad in Amersfoort en omgeving, onder leiding van professionele hoveniers. 

Jouw werkzaamheden bestaan uit: Dagelijkse leiding over zaken als planning van de klussen, functioneringsgesprekken en het optimaliseren van werkprocessen Eerstelijns klantcontact: per mail, telefoon en adviesgesprekken bij particulieren en bedrijven Opstellen van offertes.