Vacature regeneratieve groenteboer bij Onze Groenteboer

Start: per 1 februari 2024
Aantal uur: 32 uur per week

Wij zijn op zoek naar een échte regeneratieve groenteboer! Een groenteboer die ervaring heeft in het telen van groenten en die een positieve bijdrage levert aan al het leven in de tuin.

Je gaat o.a. samen met Anna de tuin runnen, wat inhoudt dat je groenten, kruiden en bloemen gaat telen, onderhouden en oogsten waarbij je de no-dig methode hanteert. Daarnaast zal je van mei t/m november de pakketten inpakken en op tijd klaarzetten voor de abonnees in Vreeland en de koerier die naar Amsterdam rijdt. Je draait mee met het hele proces en krijgt veel ruimte om mee te denken met de toekomst van de tuin.

We willen je op den duur graag meer verantwoordelijkheid geven, zodat je de tuin, stagiaires en vrijwilligers zelfstandig kan coördineren. Je zal dan (deels) verantwoordelijk zijn voor de uitvoer en aanpassing van het teeltplan.

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, denkt in oplossingen en meehelpt met het bedenken van natuurlijke oplossingen. ‘Doen’ staat bij ons centraal. Wat oog voor klussen is mooi meegenomen. Het is belangrijk dat je fit bent en georganiseerd en gestructureerd te werk gaat. Eigen vervoer naar Vreeland is een pré. Je wordt onderdeel van een pionierende omgeving, waarbij we flexibiliteit op prijs stellen. 

We bieden je een vergoeding van 17,- per uur op zzp-basis en een lekkere lunch van groenten uit de tuin. 

Zie jij jezelf al onderdeel zijn van ons tuinteam? Stuur voor 7 januari 2024 een motivatiebrief naar anna@onzegroenteboer.nl.