Vacature tuinbaas/tuinder Moestuin de Haar

Aan de rand van het dorp Haarzuilens en grenzend aan het park van Kasteel de Haar komt in 2020 de grote moestuin terug op biologische grondslag.
Net als vroeger moet deze plek ruimte bieden aan verwondering, productie, efficiëntie en recreatie. Met een divers assortiment aan groenten, bloemen en kruiden voor de directe omgeving.
Stichting Moestuin de Haar is op zoek naar een professionele tuinbaas, tevens tuinder, die samen met vrijwilligers vorm en inhoud geeft aan deze ambitie.
Het wordt een plek waar mensen hun groenten komen afhalen, waar bezoekers (jong en oud) ervaren en zien hoe groenteteelt in zijn werk gaat.

Positie en verantwoordelijkheid
Op basis van een aannemingsovereenkomst met Stichting Moestuin de Haar is de tuinbaas/tuinder voor eigen rekening en risico resultaat verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud en voor de kostendekkende exploitatie van de tuin.
De overeenkomst biedt ruimte voor een flexibele invulling van de werkzaamheden, bijvoorbeeld als parttimer, als duo of via maatschap.
De stichting zorgt ervoor dat bij de start van de tuin sprake is van een teeltrijpe tuin met de nodige basisvoorzieningen.

Informatie
Het Schetsadvies met teeltplan is te lezen op onze website
www.moestuindehaar.nl

Op aanvraag per mail (info@moestuindehaar.nl) worden de taakomschrijving en het kandidatenprofiel toegezonden.

Nadere informatie wordt verstrekt door de voorzitter van Stichting Moestuin de Haar, Henk Klein Gunnewiek, telefoon 06 33670397.

Sollicitaties
Tot 1 juli 2019 kunnen belangstellenden hun sollicitatie met curriculum vitae richten aan: info@moestuindehaar.nl