Vereniging Vlierhof is opzoek naar stagiaires

Ecodorp Vereniging Vlierhof is opzoek naar:
2 stagiaires ter aanvulling van het tuin team.

Vereniging Vlierhof is een community van 11 bewoners die zorgdragen voor 3 hectare land. De vereniging ligt net over de grens in Duitsland en is met auto en OV te bereiken.

Op het terrein is een veelzijdige biodynamisch Demeter gecertificeerde tuin aanwezig, met een kas van 160m2, een groenten tuin van 1800m2, een voedselbos, een boomgaard en kippen.

De community beschikt ook over een groepsaccommodatie waar vele workshops en retraites gehost worden vanuit holistisch zienswijze. We beschikken ook over een camping, sauna en we organiseren diverse activiteiten jaarrond. 

Wij geloven in het principe van ‘samen’. In samenwerking met de natuur, de dieren en de mensen om de plek, als ook de mensen te laten bloeien en groeien.

Leuk om te weten: kom je bij ons stagelopen dan kan je heerlijk genieten van gratis biologische maaltijden. Heb je een lange reisafstand, dan is het ook mogelijk in overleg om op je stagedagen bij ons te overnachten. Bij ons stage lopen kan tussen de 2 en 5 dagen per week. Heb je andere ideeën of vragen, laat van je horen dan kunnen we de mogelijkheden met elkaar bespreken.

Word jij blij als je deze beschrijving leest, dan zouden wij het super leuk vinden als je contact met ons opneemt, dit kan per mail naar maryam@vlierhof.org of telefonisch +316 5537 2256. In een oriënterend gesprek bepalen we beide of het goed voelt om een stagetraject in te stappen met elkaar. 

Meer informatie kan je ook vinden op onze website www.vlierhof.org of op onze sociale mediakanalen:
https://www.facebook.com/vlierhofKleve – https://www.instagram.com/vlierhof_community/

Vereniging Vlierhof
Klever str. 115
47533 Kleve
Duitsland

Contactpersoon: Maryam Janssen
Mail: maryam@vlierhof.org
Tel.: +316 5537 2256