LAND markt en Winterconferentie

Zaterdag 27 februari was er de Toekomstboeren Landmarkt / BD winterconferentie. Binnenkort volgt een impressie…

  • Doe inspiratie, ideeën en vaardigheden op
  • Ontmoet oude en nieuwe bekenden
  • Ontdek jouw toekomstige bedrijf, samenwerkingspartner of opvolger!
  • prijs inclusief 2 bio maaltijden en knallend FEEST met gypsy/country/punkrock band:

de GRASSMOAWERS!!!

 

Sta jij ook te popelen om te beginnen? Heb je al een tuin of land maar zoek je een nieuwe vorm van samenwerking? Sla dan je slag op onze eerste LAND markt. Deze keer in samenwerking met de Vereniging voor Biodynamische Landbouw en Voeding op de BD winterconferentie.

Tijdens de BD winterconferentie gaan we het gesprek aan met elkaar. Het gesprek  ook tussen land zoekenden en “senior” boeren die land hebben. Vaak komt het neer op de klik tussen twee mensen om samenwerking aan te durven gaan. Daar zetten we op in. Als oefening of voor het echt, dat is aan jou. Ook het helder formuleren van wat je wil is daarbij handig. Daar krijg je tijdens de Winterconferentie training in. Verder wordt het ook gewoon een feest, waar we successen vieren en waar je kunt genieten van het samenzijn met gelijkgezinden die met elkaar aan landbouw  van de Toekomst werken.

Wanneer: Zaterdag 27 februari in Dronten van 10uur tot 21 uur
Kosten*: de hele dag, inclusief lunch & diner kost € 35 voor leden van Toekomstboeren of van de BD vereniging, €60 voor anderen
Uitgebreid programma en meer info:  land.bdvereniging.nl

* Vormt dit voor jou een probleem? Laat het ons weten dan kijken we samen naar een oplossing

De Winterconferentie is onderdeel van een drieluik: via onze aanwezigheid op de Biobeurs, de LAND bundel en deze winterconferentie hopen we de landkwestie constructief op de kaart te zetten.