Zorgboerderij gezocht ter overname / opvolging / pacht

Hoi !
Wij zijn Chantal(40) en Ron (41), een creatief en ondernemend stel dat al een tijd bezig is met het plannen van onze droom : Het oprichten van een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij willen een huiselijke omgeving creëeren op de boerderij met oa. dieren, moestuin, natuurlijke tincturen en streekproductenwinkel.

Wij zoeken een boerderij om over te nemen of zorgboer(en) die op zoek zijn naar opvolgers. Sponsoring van ons plan/project zouden wij ook fantastisch vinden ! Dit mag uiteraard een periode over nu en 2 jaar zijn tot de overname of start 😉

Ron heeft een brede kennis van natuur en geneeskrachtige kruiden, daarbij maakt en verkoopt hij tincturen. Daarnaast heeft hij veel ervaring in het runnen van zijn eigen bedrijf met administratie en personeel. Chantal werkt in de gehandicaptenzorg, en heeft daarnaast ervaring als dansdocente en veel ervaring met dagbesteding met diverse doelgroepen.

Wij zijn oprecht warme persoonlijkheden en houden van mens, dier en natuur. Het lijkt ons fantastisch om onze droom te kunnen realiseren en mens en dier gelukkig kunnen maken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Een warme groet,Chantal & Ron
chantalwesterveld2020@gmail.com